آیا می تواند در دادگاه رای بگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #31513602

به نام یکتا
سه دانگ از یک واحد مسکونی چند سال پیش بر اساس مبایعه نامه عادی با امضا و اثر انگشت شهود از آقایی که سه دانگ دیگر به نام اوست، خریداری کردم اما در مبایع نامه از ثمن معامله و نحوه ی پرداخت ذکری نشده است، حال بایع قصد شکایت از من را دارد مبنی بر اینکه معامله صوری یا چون ثمن معامله ذکر نشده معامله باطل است و خواهان بازگرداندن ملک به ملکیت خویش است
و آیا کار برای من سخت پیش می رود

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرچند تعیین تکلیف ثمن مبیع یکی از ارکان بیع بوده و عدم درج ثمن در مبایعه نامه میتواند موجد ابطال گردد ولی شما اگر بتوانید با ارائه دلایلی همچون شهادت شهود و اسناد مالی مربوط به پرداخت ثمن و ..... وقوع بیع را اثبات کنید صرف عدم درج ثمن نمیتواند مبطل اصل معامله گردد . با توجه به فنی بودن موضوع توصیه میشود از یک وکیل استفاده کنید .

با سلام. در صورتی که ادله کافی مبنی بر وقوع بیع نتوانید مطرح کنید، ایشان می‌توانند به نفع خود حکم بگیرند.