انحصار ورثه قبلی که داشتند معتبر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۵ #31505952

سلام. پدربزرگم در سال ۶۵ فوت نمودند.. پدرم پسر بزرگتر خانواده بود که دارای سه تا داداش و چهار تا خواهر بودش در سال ۷۶ از طریق دادگاه و اداره ثبت اسناد و اداره کشاورزی با رضایت ورثه کل نسق زراعی بنامش خورد و یک نامه قیم نامه هم بهش دادن که حق هرگونه دخل و تصرف در مال را نوشته بوده.. حالا بعد از گذشت چند سال وراث ادعا دارن چون محظری نیست انحصار ورثه باطله دوباره رفتن خودشون یکی از عموهامو معرفی کردن که نسق بره بنامش پدرم حاضر نشد چون زمینهارو که اونا میفروختن همشو پدرم انتقال میداده والان البته خمشون خودشون میرن اتقال میدن. حواستم بدونم او من انحصار ورثه قبلی که داشتند معتبره یا نه میشه اقدام نمود برا محظری کردنش

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لازم نیست گواهی حصر وراثت مجدد اخذ نمایید همان کفایت میکند

"با سلام"
بلی معتبر است

بله همان گواهی معتبر است.

با سلام گواهی حصر وراثت تا زمانی که دلیلی بر بطلان ان نباشد اعتبار دارد حتی اگر از صدور گواهی حصر وراثت سال های زیادی گذشته باشد باز هم اعتبار دارد و نیاز به اخذ مجدد حصر وراثت نیست

سلام
بله ولی باید در دادگاه ثابت بشه که اعتبار دارد