این طرف یه ماشین دارن ولی به نام پسرشه باهم سوار میشن میخوام بدونم چیکار کنم که به پولم برسم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۸ #31504414

باسلام و احترام
ما یه دادخواست تاخیر تادیه و خرج هایی ک بابت یه پرونده ای که کرده بودیم فرستادیم طرف هامون ک دادخواست فرستادیم براشون ۳نفر بودن که یه نفرشون فقط قبول کرده سه میلیون میده
بعد اجراییش صادر شد سه میلیونو ندادن پرونده رفته اجرای احکام منم درخواست توقیفی حسابشو دادم الان رفتم همه حساباشو دیدم هیچی داخلش نبود و موجودی نداشت منم همه حساباشو بستم
این طرف یه ماشین دارن ولی به نام پسرشه باهم سوار میشن الان میخام بدونم چیکار کنم که به پولم برسم؟آیا میشع ماشینی ک باهم سوار میشن ولی به نام پسرشه توقیف کنم یانه؟
اسم خودش و پسرش و دخترش هم داخل داخواست هست.
لطفا بهم جواب بدین باتشکر.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

اموالی را که به نام خودش میباشد میتوان توقیف کرد اگر پس ار مهلت اجرائیه پرداخت نکرد تقاضای جلبش را بنمایید

صرفا اموال محکوم علیه قابل توقیف خواهد بود

سلام و احترام؛
شما میتوانید اموال اشخاصی که در پرونده محکوم شده اند را توقیف نمایید.

سلام وقت بخیر طبق رای هرشخصی که محکوم به پرداخت گردیده شما میتوانید اموالش را توقیف و حکم جلب وی را بگیرید

بادرودوسلام امکان توقیف اموال محکوم علیه می باشد.

با سلام می توانید در صورتی که اموال شناسایی نشود درخواست جلب را داشته باشید

اموالی که متعلق به محکوم علیه باشد قابل توقیف است