لطفا روال قضایی بعدی را توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۶۴ #31504169

سلام
اعسار از هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر مهریه در دادگاه تجدیدنظر رد شده و هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر مهریه توسط زوج در وقت مقرر پرداخت نگردیده، حال باید منتظر ابلاغ رد تجدیدنظرخواهی از رای مهریه باشم یا اجرائیه مهریه؟
ایا اجرائیه به زوج ابلاغ میشود و پس از ابلاغ ان زوج ۳۰ روز فرصت اعسار دارد یا به محض رد تجدیدنظرخواهی مهریه مهلت ۳۰ روزه برای اعسار اغاز میشود؟
لطفا مراحل را شفاف توضیح دهید ،ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تا صدور رای تجدید نظر خواهی منتظر بمانید

باید رای رد تجدیدنظر خواهی صادر شود و پس از آن تقاضای صدور اجرائیه کنید.

باید منتظر قطعی شدن رای باشید. اگر زوجه درخواست صدور اجرائیه نماید به زوج ابلاغ می گردد ظرف دوازده روز می تواند نسبت به پرداخت اقدام نماید و یا دادخواست اعسار دهد

سلام و وقت بخیر.
اگر هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر پرداخت نشه،دادخواست تجدیدنظر رد خواهد شد.شما میونید بعد از قطعی شدن رای،درخواست صدور اجرائیه از همون دادگاه بدوی بکنید،زوج ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ این اجرائیه باید حکم را اجرا کنه.اگر اجرا نکرد و مالی هم ازش پیدا نشد میتونید جلب سیار زوج را بگیرید و اینکه زوج ظرف ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ اون اجرائیه میتونه مجدد دعوای اعسار طرح کنه و این مانع از صدور دستور جلب و بازداشتش میشه تا اینکه نتیجه بیاد.
موفق باشید

با سلام ووقت بخیر
بعد از اینکه رای قطعی واجرائیه صادر شد محکوم علیه موظف است ظرف ۱۲روز حکم را اجرا کند درغیر اینصورت به درخواست محکوم له حکم اجرا میشود

یا سلام،تجدید نظر خواهی بهدعلت رو اعسار از هزینه دادرسی و عدم‌پرداخت هزینه رد خواهد شد شما بعد از قطعیت حکم درخواست تشکیل پرونده اجرائی و صدور اجرائیه نسبت به مهریه نمایید بعد از ابلاغ اجرائیه ده روز برای پرداخت مهلت دارند والا جلب خواهند شد مگر دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دهند ...

سلام باتوجه به رد تجدیدنظر خواهی پرونده مطروحه بدلیل عدم پرداخت هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظرخواهی در موعد مقرر پس از ابلاغ پرونده در دادگاه بدوی محیاست برای تقاضای صدور اجراییه با درخواست محکوم له پس از صدور اجراییه و ابلاغ آن به محکوم علیه ظرف ۱۲ روز جهت انجام مفاد اجراییه مهلت وجود دارد در صورت عدم پرداخت یا عدم ثبت دادخواست اعسار از جانب محکوم علیه اجراییه اجرا میگردد