با فریب در ازدواج؛ مهریه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۸۳ #31502480

سلام
یه خانم که اهل تسنن هستند ولی در خواستگاری گفتند که اهل تشیع هستند که بعد از ازدواج گفتند که اهل تسنن هستند میخوام بدونم که به اینجور خانواده مهریه تعلق میگیرد یا نه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله مهریه تعلق میگیرد .....

مهریه حق زوجه است و باید از سوی زوج پرداخت شود

اگر مذهب ایشان جزو شروط ضمن عقد شما بوده میتوان گفت فریب رخ داده در غیر اینصورت خیر....در ضمن اگر نزدیکی و دخول واقع شده مهریه در هر صورت ب ایشان تعلق میگیرد

اظهار خلاف واقع زوجه در خصوص اهل تسنن بودنش مجوز فسخ نکاح نمی باشد.

اگر نزدیکی صورت گرفته است ، زوجه مستحق مهریه است

صرف دروغ فریب در ازدواج نیست حتی اگر فریب هم باشد با وقوع نزدیکی مهریه تعلق میگیرد

سلام و درود
بله تعلق میگیرد و پابرجاست
مگر آنکه اثبات نمایید تشیع از شروط شما بوده و ایشان انکار نموده
موفق و موید باشید