میشه خانواده رو از طریق قانونی وادار کرد خونه ای برای من بگیرن یا پیش مادربزرگم زندگی کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۱ #31486990

سلام
دختری هستم ۲۵ ساله و نمیتونم با خانواده ام هیچ جوره کنار بیام و شرایط زندگی باهاشون رو ندارم وضع مالیمون هم خوبه و مشکلی از این جهات نداریم و پدر و مادرمم مشکل خاصی ندارن
ولی خودم به دلیل افسردگی شدیدی که دارم دائما باهاشون دعوا دارم و نمیتونم باهاشون توی یه خونه باشم
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از لحاظ قانونی نمی توانید خانواده را مجبور ب خرید خانه مستقل کنید ولی می توانید با مادربزرگ زندگی کنید یا مسکن جدا اختیار کنید

سلام
الزام قانونی جهت تهیه مسکن از طرف خانواده برای شما وجود ندارد .ولکن می توانید مستقل و یا با مادر بزرگ زندگی کنید .

درست است که نفقه دختر تا قبل از اولین ازدواج با پدر است اما چون حضور شما در خانه با خطر جانی یا حیثیتی روبرو نیست بلکه برعکسش احتمال هم دارد،این خواسته راه به جایی معمولا نمی برد.

با درود اجبار منتفی است لیکن میتوانید هرجا صلاح میدانید مسکن گزینید.

باسلام
نظر به حصول سن قانونی میتوانید مستقلا در این خصوص تصمیم گیری نمایید که با مادربزرگتان زندگی کنید یا مسکن جداگانه ای فراهم نمایید .

با سلام . باتوجه به سن شما ، کسی نمی تواند شما را ملزم کند در محل خاصی زندگی کنید ولی شما هم نمی توانید خانواده را ملزم به تهیه منزل جداگانه کنید . تصمیم اینکه با مادربزرگ تان زندگی کنید با شماست .

سلام و درود، شما می‌توانید هر جا که مایل باشید سکونت داشته و‌ نفقه بر پدر واجب خواهد بود، اما تهیه ی منزل مستقل الزامی بر ایشان نبوده و نیز می توان با مادر بزرگ زندگی کرد؛ آرزوی بهروزی.