توضیح قسمت خواسته دادخواست به چه معناست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۴۰ #31470443

باسلام
در دادخواست که برای بنده امده در قسمت خواسته عنوان شده :مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت از تاریخ.....لغایت زمان اجرای حکم علی الحساب مقوم به ۲۱۰۰۰۰۰۰ریال یا جلب نظرکارشناس .
سوال بنده این است که این مبلغ که عنوان شده یعنی چی؟۲۱میلیون ریال .با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای شروع دادخواست یک مبلغی را حدودا باید ذکر کنید که همسر شما این مبلغ را نوشته اند که البته در صورت رسیدگی در دادگاه و با جلب نظر کارشناس ممکن است کمتر یا بشتر شود

سلام . هر گاه خواسته مالی باشد و ارزش آن معین نباشد با جلب نظر کارشناس باید تعیین شود . تعیین مبلغ علی الحساب از باب صلاحیت است . تا ۲۰ میلیون شورای حل اختلاف صالح است و بیش از ان دادگاه .