بعد واریز دیه برای قصاص قاتل چه مراحلی باید طی شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۵ #31458155

من دقیق ۸ماه پیش برای قصاص قاتل پدرم دیه واریز کردم وهمچنان تاریخ اعدام به من ندادن!!من زود به زود برای پیگیری پرونده به دادگستری میرم و بالاخره حدود ۲ونیم ۳ماه پیش یه جلسه با مددجوی زندان قاتل برگزار شد و خانواده من اعلام کردیم که فقط درخواست قصاص داریم نه چیز دیگه ای
بعد اون گفتن دیگه همه ی مراحل طی شده فقط مونده تاریخ اعدام بدن
بعدتقریبا ۴۰ روز پیش گفتن که پرونده شما برای مشخص کردن تاریخ اعدام تحویل رئیس دادگستری داده شده و همچنان تاریخ ندادن دقیقا ۲۰ روز پیش ک رفته بودم برای پیگیری مجدد بهم گفتن ک پرونده برای استیضا باید فرستاده بشه تهران و گفتن یکی دو روز دیگ میفرستن این درحالی بود که به من ۳ماه پیش گفته بودن همه مراحل طی شده و دیگ تمومه!!!
همون مددجوی زندان گفته که برای رضایت گرفتن از ما پرونده رو همینجوری نگه داشتن یعنی توصیه کردن که تاریخ اعدام ندن تا بتونن ازما رضایت بگیرن امروز ک رفتم این موضوع رو به رئیس دادگستری بگم و اعتراض کنم دیدم که همچنان پرونده توی دادگستری شهرمونه و اصلا تهران نفرستادنش!!
الان من چیکار میتونم بکنم که تاریخ اعدام بدن زودتر؟
یا این کار رئیس دادگستری رو به کی میتونم گزارش بدم؟؟
چون ۸ ماهه که من بی صبرانه منتظر تاریخ اعدامم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حضوری پیگیری نمایید.

باسلام ناچارا باید پیگیری حضوری بیشتری داشته باشید.

باسلام حضوری پیگیری نمایید.

درود
حضورا پیگیری نمایید با تامل بیشتری تصمیم گیری نمایید

سلام .اصولا خود باید پیگیری نمایید ..

قصاص نفس از حق الناس هست با هر شرایطی که بگذرد بایستی اجرا بشه وکتبا این موضوع به رئیس دادگستری خواسته بشه در غیر این صورت تخلفه

با سلام
حضوری پیگیری کنید