شرایط وثیقه برای متهم سرقت و آتش سوزی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۹۵ #31450665

سلام

یک نفر در یک سرقت مشارکت کرده و بعد از سرقت محل رو آتیش زده باشن اما بعد از دستگیری کلیه مال سرقت شده رو برگردونن چقدر حکم میبرن و شرایط وثیقه برای این فرد چه جوریه؟

مشاوره حقوقی سرقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چقدر حکم میبرن؟
حبس از دو تا پنج سال

و شرایط وثیقه برای این فرد چه جوریه؟
در هر مورد این قاضی است که در نظر می گیرد با توجه به شرایط و اوضاع و احوال پرونده چه میزان وثیقه در نظر باید گرفت

شرایط وثیقه : برای مدتی به تشخیص بازپرس به لحاظ آتش سوزی عمدی ، بازداشت موقت است و سپس برای متهم قرار وثیقه صادر میشود

بدون تعیین مصداق سرقت نمیتوان مجازات را تعیین کرد.
مجازات آتش زدن دو تا پنج سال حبس

نوع و میزان وثیقه را فقط قاضی رسیدگی کننده مشخص میکند .

هر کس عمدا عمارت یا بنا یا کشتی یا هواپیما یا کارخانه یا انبار و به طور کلی هر محل مسکونی یا معد برای سکنی ‌یا جنگل یا خرمن یا هر نوع محصول زراعی یا اشجار یا مزارع یا باغ‌های متعلق به دیگری را آتش بزند به حبس از دو تا پنج سال محکوم می‌شود.
مجازات سرقت اموال نیز بستگی به حدی یا تعزیری بودن ، نوع و کیفیت سرقت و وسایل بکار رفته در سرقت- زمان سرقت -مقرون به آزار بودن یا نبودن شب بودن و یا روز بودن حامل سلاح بودن یا نبودن .... شریک جرم داشتن و کارگر یا کارمند منزل بودن یا نبودن... و عوامل متعدد دیگر دارد. و بدون تعیین دقیق مصداق سرقت ارتکابی نمیتوان مجازات متعلقه به ایشان را تعیین کرد.