آیا امکانش هست زن در قسمت شرایط ازدواج عقد نامه شرط کنه که در صورت سردمزاج بودن مرد بتونه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #31421330

آیا امکانش هست زن در قسمت شرایط ازدواج عقد نامه شرط کنه که در صورت سرد مزاج بودن مرد بتونه طلاق بگیره و آیا دادگاه دادخواست طلاق بخاطر این موضوعو تایید میکنه؟ اگه نه در صورت وجود این مشکل در مرد با وجود سلامت دستگاه جنسی زن چطور میتونه طلاق بگیره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- ذکر این شرط به دلیل نسبی بودن موضوع امکانپذیر نبوده و حتی در صورت درج در سند ازدواج نیز مورد اعتنای دادگاه نخواهد بود .
- تقاضای طلاق به دلیل سرد مزاج بودن زوج ربطی به سلامت دستگاه جنسی و .... نداشته و موضوعی است که پس از بررسی تخصصی از سوی پزشکی قانونی قابل اثبات و اعلام خواهد بود .

شرط مزبور از جمله شروط باطل است و دادگاه ترتیب اثری به آن نمی‌دهد و از موجبات طلاق پذیرفته نمیشود . با ثبت درخواست ارزیابی ( مشاوره تلفنی ،حضوری) امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید تا به نتیجه مطلوب برسید .موفق باشید