با توجه به این که بند ۱۲ را زوج نقض کرده آیا قاضی حق طلاق به من میده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۳۷ #31420764

همسرم با خانمی ۱۵ روز هتل بودن با پلیس به محل رفتیم و از مدیریت هتل صیغه نامه را گرفتیم، در صیغه نامه عکس ۴×۳ همسرم و خانم درج شده بود، در نهایت من دادخواست طلاق دادم و هم اکنون گزارش پلیس و صیغه نامه دست قاضی است اما شوهرم دروغ های زیادی به قاضی گفت، اینکه زنم بچه دار نمیشده با رضایت خودش به من اجازه ازدواج داده و کاملا در جریان ازدواجم با این خانم بوده، اما من زنم را قلبا دوست دارم، اون رابطه موقتی بوده و الان کسی در زندگیم نیست. اما دروغ میگه چون در صیغه نامه دو گزینه انقطاعی و دائم وجود داشت که گزینه دائم تیک خورده بود، اما شوهرم بعد از دادگاه به من گفت، من هنوز با اون خانم در رابطه هستم میخوام باهاش ازدواج کنم و تو هم مجبور میشی ببخشی و بری اگر توافق میکردی به نفعت بود.
سوال من اینست
با توجه به این که بند ۱۲ نقض کرده آیا قاضی حق طلاق به من میده یا دروغای اونو باور میکنه؟
البته قاضی هم به من پیشنهاد توافق داد و گفت اینجوری روح و روانت آسیب نمیبینه و بعد گفت حالا شاید حرفت به جایی رسید من از حرف قاضی نگرانم، یعنی چی روح روانت آسیب میبینه؟
یعنی چی شاید حرفت به جایی برسه؟
با وجود
۱-صیغه نامه
۲-گزارش پلیس
۳-تیک خوردن گزینه دائم در صیغه نامه باز هم قاضی به نفعم رای نمیده؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتیاجی نیست بدون رضایت قلبی مهریه را کلا یا جزئا در قبال طلاق بذل کنید.حکم بدون بذل به نفع شما صادر خواهد شد.

سلام
به نظر با توجه به کلام قاضی امکان صدور گواهی عدم امکان سازش محتمل است

حکم به نفع شما تمام می شود و می توانید به این استناد طلاق بگیرید و نگران سخنان دیگر نباشید

طلاق می توانید بگیرید

سلام
مطابق قانون اختیار نمودن همسر دیگر ( دایم یا موقت) برای زن حق درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش ( حکم طلاق) ایجاد می کند.