میتونم بازم شکایت کنم و پرونده به جریان بیوفته و دیه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۵۴ #31413309

با سلام و وقت بخیر
من در سال ۹۵ با موتور داشتم میرفتم و خودرو در رو بدون اینکه نگا کنه باز کرد و من بهش خوردم
شکایت کردم و بخاطر لخته خونی در پام و ریه دیه صادر شد و من تو بیمه رصایت دادم و دیه رو گرفتم
الان ی ساله زانوی همون پام که ضرزهدخورده اسیب دیده و رباط اسیب دیده

مشاوره حقوقی دیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان پذیر می باشد.

درود .چنانچه بتونید ارتباط مشکلی که الان برای شما پیش اومده رو با تصادف سابقتون ثابت کنید امکان طرح شکایت وجود دارد

با سلام
خسارات مازاد بر دیه قابل مطالبه نیست مگر آنکه اثبات نمایید آسیب جدید ناشی از آسیب سابق به طور جداگانه ابجاد شده و در دیه سابق محاسبه نگردیده است.

با درود
بله امکان پذیر است.

بنام خدا،در صورتیکه اثبات کنید این ضایعه مربوط به آن تصادف بوده است امکان شکایت وجود دارد.

با درود
در صورتی ارتباط این موضوع با تصادف صورت گرفته و در حکم قبلی به آن رسیدگی نگردیده امکان شکایت مجدد وجود دارد