آیا موقع نوشتن اجاره نامه ایرادی ندارد اسم من به عنوان موجر قید گردد با توجه به وکالتی که دارم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۳۷۷ #31374821

اینجانب از سمت پدرم که در شهرستان هستند وکالت کاری در ضمینه اجاره آپارتمان ایشان و استفاده از عواید آن دارم...

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
نام پدرتون باید در قسمت موجر قید گردد و نام شما بعنوان وکیل ایشان.

موجر نام شماست با این توضیح که وکالتا از طرف پدرتان اجاره میدهید

اسم مالک قید می گردد و وکالت شما تصریح می گردد

سمت وکیل باید تصریح شود . موجر پدر شما می باشند و شما باید وکالتنا امضا نمایید .

سلام.نام پدرتان به عنوان مالک ونام و سمت خودتون بعنوان وکیل مالک قید شود

سلام.موجریعنی کسیکه محلی را اجاره میدهد ولزوما مالک عین نیست. مثلا مستاجر اگر حق انتقال به غیر داشته باشد میتواند محل را بعنوان موجر به دیگری اجاره دهد.بنابراین منعی نداره که اسم شما بعنوان موجر قید شود چرا که اختیار این کار به شما داده شده است. هرچند بهتر است بعد از درج مشخصات شما قید شود با اختیار حاصل از وکالتنامه شماره....

باید نام پدر به عنوان موجر قید شود.