از من به دلیل داشتن چک سفید امضا شکایت شده،تکلیف من چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷۲ #31353603

شخصی بدون دلیل و مدرک از من شکایت کرده که چکی سفید امضا پیش من به امانت دارد و دادگاه اینجانب را احضار کرده است.

می خواستم بدونم تکلیف من چیست؟

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . به صرف شکایت که کسی را احضار نمی کنند . شاکی باید دلیل قانع کننده و قوی به دادسرا ارائه کند و حتی اگر شهودی داشته باشد ، باید منشا صدور چک و علت تحویل آن به شما به نحو قطع و یقین اعلام نماید . بهتر است در جلسه یک نفر وکیل با خود به همراه داشته باشید .

اثبات ادعا باشاکی است . وقتی ادعای شاکی مستند به دلیل و مدرک نباشد . شما تبرئه خواهید شد

اگر چنین چکی پیش شما نباشد و خواهان یا شاکی دلیلی بر این موضوع نداشته باشد با انکار شما دعوا و یا شکایت طرف مقابل مردود خواهد بود.

شاکی باید ادعای خود را اثبات کند .صرف ادعای واهی نمی توان کسی را محکوم کرد