میتوانم سهم الارث دخترم را با پسرام یکسان نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۵ #31349745

با سلام مادری هستم دارای ۳ پسر و ۱ دختر ایا میتوانم سهم الارث دخترم را با پسرام یکسان کنم در دفترخونه ثبت کنم؟لطفا نحوه اش رو به من راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در زمان حیات خود می توانید به هر نحوی که دوست دارید اموال را به فرزندان خود انتقال دهید

سهم الارث را نمی توانید یکسان کنید. طبق قوانین مربوط به ارث فرزندان ذکور در هرحال دو برابر فرزندان اناث ارث خواهند برد . ولی از طریق تنظیم صلح عمری امکان انتقال اموال به میزان دلخواه به دخترتان وجود دارد

درود
در زمان حیات می توانید اموالتان را تا یک سوم به ایشان وصیت یا صلح عمری کنید.

از طریق تنظیم صلح عمری امکان انتقال اموال ب دخترتان وجود دارد اما طبق قوانین مربوط ب ارث فرزندان ذکور در هرحال دو برابر فرزندان اناث ارث خواهند برد و نمیتوان تغییری در آن ایجاد کرد..هرچند وصیت نیز بر ثلث اموال و نه بیشتر از آن صحیح میباشد

در زمان حیات خود می توانید به هر نحوی که دوست دارید اموال را به فرزندان خود انتقال دهید لاکن پس ازفوت سهم الارث به صورت قانونی بین پسر و دختر به ترتیب به نسبت دو به یک تقسیم خواهد شد

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق صلح عمری این امکان وجود داره ، در غیر اینصورت وصیت تا یکسوم اموال پذیرفته خواهد شد

تقسیم ارث
بین پسر دو سوم و دختر یک سوم می باشد
میتوانید از سهم ارث،دارای خود یک سوم وصیت نماید به اسم دختر