چگونه شرکای ملک رو وادار به تقسیم یا ملک خودمو مشخص کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۳۳ #31311199

سلام
خسته نباشید ب وکلا و کارشناسان عزیز
بنده در زمین کشاورزی مشاعی ۲۰ هکتار یه دانگ سهم دارم،بعد از تسطیح زمین و حفرچاه عمیق زمین به توافق شرکا بدون اجاره نامه به صورت شش دانگ چند سالی اجاره شد ولی بعد از گذشت ده سال الان بنده حاضر ب اجاره دادن زمین نیستم و قصد فروش یا عملیات دائمی از جمله کاشت درخت ساخت بنا یا فنس کشی می باشم ولی ب خاطر مشاع بودن زمین شرکای ملک این اجازه رو ب من نمیدن و میگن زمین هیچ یک از شرکا مشخص نیست همچنین از حضور در جلسه تقسیم و تفکیک ممانعت میکنن، هزینه ای برای برقی کردن چاه یاخرید موتور دیزل چاه پرداخت نمیکنن فقط میگن باید بدی اجاره ناگفته نماند بنده ب اندازه سهم خود قسمتی از زمین رو ۵ سالی است که تصرف کردم،آیا میتونم همین زمین تصرفی رو ب عنوان سهم خودم
ب صورت قانونی بفروشم یا عملیاتی روش انجام بدم ؟
ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در ابتدا از طریق اداره ثبت نسبت به افراز اقدام نماید و چنانچه قابل افراز نبود با تقاضای هر یک از شرکا و از با دستور دادگاه به فروش خواهد رسید

سلام خیر تصرف در زمین مشاعی باید با رضایت تمام شرکا باشد....

طرح دعوای تقسیم ملک و در صورت غیر قابل افراز بودن،طرح دعوای فروش ملک با درخواست هریک از مالکین در صورت حدوث اختلاف قابل تصور هست

در صورت عدم توافق می توانید دستور فروش دریافت نمایید بدوا باید از اداره ثبت قابلیت افراز یا عدم افراز را دریافت نمایید.

باسلام و درود شما باید دادخواست الزام به فروش ملک مشاعی مطرح نمایید.

با درود اگر سازشی نباشد، باید نسبت به افراز اقدام نمود

باسلام خیر تصرف در زمین مشاعی باید با رضایت تمام شرکا باشد
دادخواست الزام به فروش ملک دهید