تخلیه ملک استیجاری را چگونه تقاضا نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۰ #31296933

قرارداد نوشته شده در بنگاه دارم با امضای دو شاهد، با گذشت حدود ۸ ماه از قرارداد مستاجر هیچ اجاره‌ای پرداخت نکرده و میزان اجاره معوق تا به الان از مبلغ ودیعه نزد بنده بیشتر شده.
میخواستم بدانم آیا میتوان برای دستور تخلیه و نه حکم از مستاجر شکایت کنم؟
و فورا مستاجر را بیرون کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون مهلت قرارداد تمام نشده است شما نمی توانید دستور تخلیه بگیرید
و میتوانید به علت تخلف از شرایط ضمن عقد فسخ قرارداد و حکم تخلیه بگیرید

با سلام
با توجه به اینکه فعلا ۸ ماه از قرارداد اجاره گذشته است لذا فعلا قرارداد اجاره منقضی نگردیده است و در صورت تحقق شرط ضمن عقد اجاره شما میتوانید دادخواست فسخ وتخلیه و پرداخت اجور معوقه را از طریق مرجع قضایی بعلت منشا واحد خواستار شوید و با توجه به روند رسیدگی به فسخ وصلاحیت دادگاه زمانبر خواهد بود