آیا میشه محل کارش رو پلمپ کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۴ #31288366

سلام

بنده تولید کننده قفل هستم  و با مشکلات زیاد تولیدی خودم رو بعد از چند ماه تست گرفتن میخواستم محصولم روانه بازار کنم  و بعد از فروش آنها اخذ پروانه کنم تا بتوانم تسهیلات مربوطه را دریافت نمایم،
جنس خود را  به شخصی با قرارداد دست نویس تحویل دادم، و بعد از تحویل بار  از ایشان رسید گرفتم ۴۰ درصد نقد و ۶۰ درصد بعد از چند روز پرداخت کنه،  بعد از چند روز ایشان مانده بدهی خودشون رو پرداخت نکردن و به تلفنها پاسخگو نبودند
حال به سختی محل کارش را پیدا کردم و میخوام  حق خود رو از ایشان بگیرم ولی پولی برایم باقی نمانده که وکیل بگیرم

نه پولی برام مونده که جنس بگیرم و نه پروانه کار بگیرم

آیا به خاطر خسارتهای زنجیر واری که بهم زده میشه خسارت گرفت ازش؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
اظهارنظر در این خصوص نیازمند بررسی جزئیات میباشد

قرارداد شما نیازمند بررسی است

سلام
دادخواست مطالبه طلب به انضمام مطلق خسارات قانونی و بسته به قرارداد فی مابین تلخیرتادیه یا وجه التزام مطرح کنید

با سلام و عرض ادب شما می توانید دادخواست مطالبه طلب را ثبت نامیید

با سلام تنها می توانید دادخواست مطالبه طلب با هزینه های وارده از جمله هزینه دادرسی نمایید

با سلام،می توانید دادخواست مطالبه طلب دهید با احتساب کلیه خسارات دادرسی

سلام
در خصوص طلبی از وی دارید دادخواست مطالبه ی ثمن تقدیم و درمورد خسارت نیز اگر شرایط خسارت تاخیر تادیه موجود باشد می توانید آنرا نیز به همراه همان خواسته در یک دادخواست مطالبه فرمایید.و در خصوص خسارت بیش از این مستلزم وجود شرایطی است.