اگر من شاکی رای قطعی رو به دادگاه اجرای احکام نبرم حکم اجرا میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۲۲ #31264449

وقت بخیر
رای قطعی دادگاه عمومی صادر گردیده و متهم به دلیل خیانت در امانت به ۳ سال حبس محکوم کردیده و همچنین برگرداندن مال.
سوال بنده اینست اگه من شاکی رای قطعی رو به دادگاه اجرای احکام نبرم حکم اجرا میشود یا نه؟
دوم در رای صادر نوشته شده متهم فاقد تامین کیفری است.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود جنبه عمومی جرم اجرا خواهد شد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدباید به اجرای احکام مراجعه نمایید

بایستی به اجرای احکام مراجعه نمایید برای پیگیری .

سلام حکم اجرا میشه و نیازی به پیگیری شما نیست چون خیانت در امانت یک جرم غیرقابل گذشت هست

سلام
در خیانت در امانت متهم به رد مال محکوم نمی شود مگر اینکه شاکی دادخواست بدهید
پرونده به صورت خودکار به اجرای احکام می رود

سلام
پیگیرشدن در اجرای حکم با شاکی است
فاقد تامین بودن ممکن است ناشی
از عدم حضور متهم در مراحل رسیدگی باشد

باسلام
پیگیری و اجرای حکم باشاکی میباشد ولی چون جرم مذکور دارای جنبه عمومی میباشد.حکم صادره اجرا خواهد شد