چه اموالی برای مهریه قابل توقیف میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۱ #31263105

همسرم علاوه بر خانه سند داری که در ان زندگی میکنیم زمینی به قیمت ۲ میلیارد تومان خریده است که برای ساختن اپارتمان به شخص دیگری وکالت داده است ایا این زمین قابل توقیف است برای مهریه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام و ادب .کاربر محترم اگر سند ملک به نام همسرتان باشد بله قابل توقیف می باشد.

سلام اگر زمین دارای سند رسمی به نام همسرتان باشد قابل توقیف است همچنین اگر منزل متراژ و ارزش مالی زیادی داشته باشد قابل توقیف می باشد . خودرو نیز بالاتر از پراید قابل توقیف است

با سلام
اگر سند به نام همسر شما باشد .میتوانید آن را برای مهریه توقیف کنید

درود
اگر سندرسمی زمین بنام همسرتون باشد بله