ایا با قدیمی تر بودن قولنامه از سند رسمی، حق رو به انها می دهند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۹۵۳ #31260846

سلام، پدر من قریب به ۴۰ سال پیش ملکی را خریداری می کنند اما در قولنامه ای که داشتند اسم پدرشون(پدربزرگ بنده) رو وارد میکنند پس از گذشت ۱۰ سال سند رسمی را بنام خود پدرم از طرف دولت دریافت میکنیم، حال خواهر و برادرهای پدرم بعد از گذشت دوسال از مرگ پدرشون با داشتن قولنامه ای که تاریخ ان قبل تر سند رسمی است ادعای مالکیت بر ملک را دارند? ایا با قدیمی تر بودن قولنامه از سند رسمی، حق رو به انها می دهند? سکوت انها در این مدت به منزله رضایت نبوده? تکلیف چیست?!!

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دروداعتبارسندرسمی که واجدجنبه ثبوتی واثباتی میباشدنسبت به سندعادی،ارجحیت داردصرف نظرازاینکه وفق ماده۲۲قانون ثبت مالک شخصی است که ملک بنام اوثبت گردیده است

درودسندرسمی ارجحیت به سندعادی داردوماده ۲۲قانون ثبت نالک کسیه که ملک بنام اوثبت کردیده است

وفق قانون سند رسمی ملاک تعیین مالک است و برفرض اعتراض ورثه پدربزرگتان ، پدرتان با ارائه دلیل می تواند ثابت کند ملک متعلق به خودش بوده است .

سلام. طبق قانون دولت کسی را مالک می شناسد که ملک به نام او ثبت رسمی شده باشد_پدر شما_ اما این نافی حقوقی کسانی که با قرارداد صحیح ملکی را مبایعه کرده باشند نمی باشد.بدین توضیح که اگر کسانی ادعای مالکیت روی ملک را موصوف دارند می توانند با در دست داشتن مبایعه نامه و همچنین مدارک پرداخت ثمن معامله و یا مدارکی که نشان تصرف ملک باشد مالکیت خود را ثابت کنند و سند مالکیت را به نام خود تقاضا کنند.
اما در سوال شما کسی که اخرین مالک بوده و احتمالا اخرین متصرف، پدرتان بوده که سند رسمی هم به نام اوست پس به صرف داشتن یک مبایعه نامه قدیمی دلیل بر مالکیت خواهر برادرهای ایشان نمیشود.
موفق باشید.

سلام
ایا با قدیمی تر بودن قولنامه از سند رسمی، حق رو به انها می دهند?
خیر
اسناد رسمی از آن جهت که ضوابط قانونی هنگام تنظیم آنها رعایت می‌شود،
بیش از اسناد عادی مورد حمایت قانونگذار قرار دارند.

- در مقابل سند رسمی انکار و تردید قابل توجه نیست و فقط می‌توان نسبت به آن ادعای جعل کرد، زیرا اصل بر صحت و اصالت اسناد رسمی است.
تکلیف چیست?!!
مهم‌ترین دلیل مالکیت، سند مالکیت است.
دولت فقط کسی را که مال نام برده به نام او ثبت شده است، مالک می‌شناسد.