با توجه به منکر شدن زن به چه نحوی رای و اجراییه و حکم نهایی صادر می شود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۸۲۴ #31201044

اگر زنی از شوهرش طلاق گرفته باشد و دفترچه خدمات درمانی مسلح را به شوهرش تحویل ندهد و سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح از مرد به خاطر نبودن دفترچه بیمه جهت ابطال ان تعهد عدم استفاده بگیرند و سپس باطل نمایند و مرد در دادگاه به خاطر عدم تحویل شکایت کند از زن و دادنامه دادگاه حکم به نفع مرد جهت تحویل دفترچه از جانب زن به مرد نماید و زن اعتراض نماید که دفترچه را قبل از طلاق تحویل داده ام و مرد بگوید اگر تحویل می داده که الکی شکایت نمیکردم و قاضی حکم به تحویل دفترچه از جانب زن به مرد نماید و زن منکر قضیه شود اجراییه دادگاه قابل به اجرا نمیشود با توجه به منکر شدن زن بعد به چه نحوی رای و اجراییه و حکم نهایی صادر می شود که مرد بتواند آنرا به خدمات درمانی نیروهای مسلح ارائه نماید

مشاوره حقوقی بیمه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
رای صادره را تحویل دهید

برای این دادخواست اجراییه صادرنمیشه باید همان رای دادگاه را به ارگان مربوطه تحویل بدید

صدور رای دادگاه قرینه ای هست بر صحت ادعای مرد،میبایست همان را ب سازمان خدمات درمانی تقدیم نماید تا اقدامات مقتضی بعمل آید

رای اعلامی می باشد رای صادره را بیمه مربوطه تقدیم نمایید

سلام و درود، شما می توانید با ارایه ی رای مذکور به سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح از عواقب قانونی پیشگیری کرده و اساسا دفترچه را ابطال نمایید.

رای را به ارگان و نهاد مربوطه ارائه دهید.

باسلام رای صادره را به اداره تحویل دهید.