نه مابقی حقوقم رو میدن نه سفته و مدارکی که دستشان دارم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۰ #31182274

سلام.من سفته برای ضمانت کارم دادم.پرستار دوتا بچه بودم حدودا بعد چهل روز دیگه نخواستم بدم سر کار.قراردادی بین ما امضا شد نسخه قراردادو به من ندادن و پشت سفته ها ننوشتم برای ضمانت کار..مبلغش هم صد و بیست میلیون..الان نه مابقی حقوقم رو میدن نه سفته و مدارکی که دستشان دارم..بخدا از استرس و دل آشوب دارم میمیرم لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سفته
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید دادخواست استرداد بدهید

با دروو بدوا اظهار نامه بفرستید

با درود ابتدا ازطریق اظهارنامه درخواست استرداد سفته هارو انجام بدید سپس مطالبه حق وحقوق خود ازطریق اداره کار و ودادخواست استرداد سفته هم ارائه نمایید

درود یک اظهارنامه ابتدا ثبت کنید سپس یک دادخواست به هیئت تشخیص اداره کار بابت حق و حقوقتون و یک دادخواست هم به شورای حل اختلاف بابت استرداد سفته زمانی ارائه دهید

باسلام دادخواست مطالبه واسترداد رامطرح نمایید.

با سلام
دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید

با سلام ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه خواستار استرداد سفته ها شوید در صورت عدم حصول نتیجه دادخواست استرداد مطرح کنید