ایشون قادر به اثبات رابطه جنسی با بنده هستند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۲ #31179041

سلام
بنده حدود دو ماه پیش با یه دختر خانمی که با هم دوست بودیم رابطه داشتم ایشون میخوان شکایت کنن درصورتی که ایشون باکره نبودند و ادعا داشتند که بکارتشون حلقوی هست
ایشون چند ادعا میخوان بکنن
۱_اینکه بنده به ایشون تجاوز کردم و ادعا دارند که ما صلاح سرد همراه داشتیم
۲_اینکه ایشون بکارت داشتند و بنده بکارتشون رو گرفتم
۳_اینکه باکره بودند
و مشخص میشه که با بنده رابطه داشتند
و اینکه حکمش چیست
و چطور من میتوانم از این مسئله به صورت قانونی تبرعه بشوم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعداز گذشت دو ماه از اتفاق پیش آمده اثبات این موضوع سخت می باشد، مگر اینکه شما شخصا به این موضوع اقرار نمایید.

در صورتی که ازاله بکارت صورت گرفته باشد به علت رضایت دختر مهرالمثل تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد که غالبا به عدم تعلق ارش البکاره اعتقاد دارند

خامسا بعد از مدت مذکور اثبات تقریبا غیر ممکن است

اولا اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )
ثانیا به علت رابطه دوستی قبلی و رضایت، زنای به عنف محسوب نمی‌شود
ثالثا در صورت اثبات اگر غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید
رابعا حتی در صورتی که ازاله بکارت صورت گرفته باشد به علت رضایت دختر مهرالمثل تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد که غالبا به عدم تعلق ارش البکاره اعتقاد دارند

سلام رابطه تا حدود سه هفته در پزشک قان. نی قابل تشخیص است. ودرصورت ثابت شدن رابطه نامشروع ۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد.