آیا این حکم به جنبه حقوقی چک هم قابل تسری است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۹ #31163771

با سلام.
برای چکی به دلیل عدم کفایت موجودی گواهی عدم پرداخت صادر شده. بعد از شکایت کیفری چک بلامحل صاحب حساب ادعا کرده که مدارک هویتیش سرقت شده و با سوء استفاده از مدارکش بدون اطلاع وی حساب بنام او باز شده و از ان حساب چک صادر کرده و در بازار خرج کرده. این ادعا با بررسی دست خط توسط کارشناس تایید شده و حکم برائت صادر شده. آیا این حکم به جنبه حقوقی چک هم قابل تسری است؟ اگر چنین است تکلیف دارنده چک چیست و چه کسی باید وجه چک را تامین کند؟

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل تسری می باشد شما بایستی علیه شخصی که چک را از او دریافت نموده اید اقدام نمایید

بم پاسخ مثبت است و ایشان تعهدی بر پرداخت وجه چک ندارد. و دارنده چک باید به شخصی که چک را از ایشان دریافت نموده مراجعه نماید.

حکم برائت کیفری به جنبه حقدقی چک هم‌تسری دارد و صاحب حساب مسئولیتی ندارد .‌ لذا دارنده چک باید علیه کسی که چک راگرفته اقدام کند

سلام در واقع طبق توضیحات به نظر چک فاقد اعتبار قانونی می باشد و باید به کسی که چک را از وی تحویل گرفته اید مراجعه نمایید

با سلام، بلی، دعوی شما هم در پرونده حقوقی به استناد جعلی بودن حساب، رد خواهد شد، ولی شما میتوانید از شخصی که چک را از وی گرفته اید دادخواست حقوقی مطالبه طلب را مطرح نمایید و دادگاه وی را محکوم خواهد کرد

بله قابل تسری است و شما باید به کسی که چک را از او گرفته اید مراجعه کنید