جهت پیگیری لوله و زیبایی سقفم و مزاحمت لوله واحد بالا سرم چی صلاحه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۷ #31137846

با سلام .
همسایه مسکونی طبقه بالای ملکم جهت رفع و خرابی لوله آب و دستشویی واحدش سقفه واحده ملکی تجاری مرا در طبقه همکف خراب کرده و لوله آب واحدش را از رو رد کرده و طبقه نظره کارشناسی که گرفتم پانصد هزار تومان ضرر به سقفم اعلام شده ولی لوله از رو کشیده شده به زیبایی سقف و نمای سقف ضرر زده .

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست رفع مزاحمت تقدیم و تنظیم نمایید.

برای دریافت خسارت و الزام به اصلاح میتوانید طرح دعوی نمایید

بر اساس نظریه کارشناس خسارت را مطالبه کنید و همچنین میتوانید طی دادخواستی الزام به تعمیرات و اعاده به وضع سابق را بخواهید.

دادخواست رفع مزاحمت علیه ایشان مطرح کنید

درود
می توانید رفع مزاحمت ایشان را بخواهید.

سلام.شما می توانید با اقامه وطرح دعوی مطالبه خسارت ناشی از این ضرر دعوئ رفع مزاحمت نیز مطرح کنید.البته پیشنهاد می شود مسالمت امیز مشکل را حل کنید.

سلام و ارادت
مجدد تامین دلیل نمایید و میتوانید رفع مزاحمت یا تامین هزینه پوشش کاذب سقف را بخواهید .