آیا شرایط حضانت فرزندم را دارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #31104131

سلام خسته نباشین
سی و پنج ساله هستم و حدود پنج سال است که ازدواج کرده‌ام و یک پسر یک و نیم ساله دارم
شوهرم از بستگان دور مادرم میباشد و ما آشنایی دورا دوری از هم داشتیم در زمان خواستگاری به من و خانواده‌ام گفتند که چندین بار درگیری خیابانی داشته است اما جدیدا توبه کرده و دعوا را کنار گذاشته چندین ماه بعد از ازدواح متوجه شدم که نتوانسته ترک عادت کند و هنوز هم درگیری به بار می‌آورد و حتی بعدها چندین مورد متوجه شدم که شرخری میکند و چکهای مردم را در ازای دستمزد وصول میکند
بعدها به طور کاملا اتفاقی مدارکی را در خانه پدری‌اش دیدم که روی آن مشخصات شوهرم بود و به عنوان روانی مزمن از او یاد شده بود که این موضوع از ما پنهان شده
با وجود تمام مشکلاتی که داشت و رفتار بد خانواده‌اش با من همه چیز را تحمل کرده‌ام و بخاطر اینکه دور از خانواده زندگی میکنم برای نگران نکردنشان حرفی به آنها هم نزده‌ام
اما موضوعی که اخیرا متوجه‌اش شده‌ام طاقتم را طاق کرده و آن این است که همسرم ازدواج مجدد کرده و مادرش هم از این قضیه مطلع است
سوال من از شما این بود با وجود شرایطی که به شما گفتم اگر تصمیم به پایان زندگی‌ام با همسرم بگیرم چه حق و حقوقی به من میرسد آیا میتوانم حضانت کامل پسرم را تا همیشه داشته باشم و آیا چیزی از مهریه‌ام به من میرسد با توجه به این موضوع که همسر من هیچکدام از املاک و دارایبهایش را به نام خودش نخریده و تمامش به نام اقوام و خانواده‌اش است و همچنین درآمد مشخصی هم از شغل ثابتی ندارد
پیشاپیش از پیگیری شما سپاسگذارم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
حق و حقوق شما عبارت است از مهریه و اجرت المثل و نصف دارایی و در صورت اثبات بیماری و مشکل عصبی زوج حضانت فرزندتان به شما واگذار و نیز میتوانید به این دلیل ( بیماری عصبی ) با تایید پزشکی قانونی ، طلاق بخواهید
هر چند تا اتمام سن ۷ سالگی حضانت طفل با شما خواهد بود .
در صورت اثبات ازدواج مجدد زوج بدون اذن شما و دادگاه ، دادگاه حق طلاق را به شما خواهد داد .
در صورت اثبات عدم تمکن مالی توسط زوج ، دادخواست اعسار داده و مهریه شما را بصورت اقساطی پرداخت خواهد نمود و در صورت عدم پرداخت ، میتوانید حکم جلب ایشان را اخذ و حبس نمایید .

"با سلام"
حضانت در حالت پیش فرض تا ۷ سالگی با مادر است
بعد از آن بستگی به اثبات جنون پدرش توسط شما و پزشکی قانونی دارد
نفقه و مهریه خود را مطالبه نمایید
دادخواست طلاق به استناد عسر و حرج با اثبات بیماری روانی همسرتان و عدم امنیت جانی شما به استناد پرونده های متعدد کیفری شان نمایید
انشالله با تایید این موضوع حضانت نیز به شما تعلق خواهد گرفت