با توجه به صدور قرار کارشناسی و انجام امرتوسط کارشناس و ابلاغ نظریه به خواهان،لذا در پرونده مختومه و از آمار کسر گردد؛ یعنی چه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۷ #31084087

با سلام و احترام؛
اینجانب یک واحد آپارتمان پیش خرید کردم، و چند ماه پس از تحویل بعلت عبور دادن لوله آتشنشانی از پشت بام به داخل واحد، به ایزو گام آسیب رسیده و هنگام بارندگی آب به داخل واحد نفوذ میکند.فروشنده زیر بار نرفته مجبور شدیم دادخواست با عنوان تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی در دفتر خدمات قضایی ثبت کردم.پس از ارجاع پرونده به کارشناس، کارشناس امر بازدید و ۲۳ مورد نواقص ثبت و نظریه خود را به شعبه اعلام نموده است.
حالا امروز در سامانه ابلاغ این متن برای من آمده است : با توجه به صدور قرار کارشناسی و انجام امر توسط کارشناس منتخب و ابلاغ نظریه به خواهان ، لذا در پرونده مختومه و از آمار کسر گردد.
منظور از این متن چیست؟ تکلیف شکایت ما و نواقص ذکر شده توسط کارشناس چیست؟ بنده باید چکار کنم؟ ممنون از پاسخگویی شما عزیزان.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه خسارت را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

با سلام
پرونده تامین دلیل شما مختومه شده است . و شما می بایست با مراجعه به شعبه و دریافت نظریه کارشناس، دعوی خسارت را از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید .

نظر کارشناسی داده شده با توجه به ان می توانید دادخواست مطالبه خسارات دهید

درود
تامین دلیل انجام شده است اگر وصول نظر کارشناس ابلاغ شده می توانید برای دریافت به شعبه مراجعه کنید.

باسلام
با استناد به نظریه کارشناسی اقدام به تنظیم دادخواست مطالبه خسارت از طریق دفاتر خدمات قضایی نمایید

با توجه به نظر کارشناس دادخواست مطالبه خسارت را مطرح کنید

سلام
پرونده تامین دلیل شما مختومه شده است برای مطالبه خسارات باید دادخواست بدهید.