آیا این میتونه سندی برامون باشه یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۲ #31077128

سلام پدر من با همسر اول خود اختلاف پیدا کرد و تمام حق و حقوق اعم از مهریه و نفقه وی را پرداخت نمود ، الان در حال طلاق گرفتن هستن منتها پدر من شرط ضمن عقد امضا کرده که نصف اموالش هنگام طلاق به اسم همسرش کند ، چیز خاصی به اسمش ندارد جز یکی خانه که چند ماه پیش ثبتی و محضری به اسم مادر من و همسر دوم خود کرده ، البته این خانه را در سال ۹۴ در یک بنگاهی ثبت و در مباینامه نوشته شده که این خانه برای مهریه مادر بنده واگذار شده ، حالا سوال بنده این که من شنیدم باید یک سال از انتقال سند بگذره تا دادگاه معامله رو باطل نکنه ، هرچند تو بنگاه سال ۹۴ انتقال دادیم

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جای نگرانی نیست زیرا این ملک قبل از تقاضای زوجه انتقال داده شده است و این ملک قابل تنصیف نخواهد بود