آیا مجازات جرم خیانت در امانت، قابل تبدیل است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۲ #31073243

آیا مجازات جرم خیانت در امانت قابل تبدیل به جزای نقدی را دارد که نیاز به مجازات حبس نباشد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . امکان پذیر است . سعی کنید خسارت شاکی را جبران نمایید .

با سلام جرایم در حکم خیانت در امانت از نظر مجازات تابع مجازات خیانت در امانت می­باشند، و مرتکبین آنها باستناد ماده ۶۷۴ قانون مجازات اسلامی مجازات می­گردند. این ماده برای ارتکاب خیانت در امانت مجازات حبس از شش ماه تا سه سال را مقرر نموده­است.حکم خیانت در امانت همانند خیانت در امانت دارای حیثیت عمومی و غیر قابل گذشت می­باشند