با این اوصاف برای جلوگیری از نقد شدن چک چکار می تونم بکنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۷ #31059727

با عرض سلام
بنده یک چک ۱۰ میلیون تومانی داشتم که بنا به دلایلی نمی تونستم تا موعد سر رسید چک صبر کنم، در واقع چک برای مشتری من بود و به اسم من صادر شده بود. لذا اون رو به فردی دادم که قرار بود به جای آن پول نقد به من بدهد. اما بعد از اینکه چک را به این شخص دادم از دادن پول طفره می رود. منتها من پشت چک رو امضا نکردم و به ایشون انتقال ندادم، فقط چک دست ایشون هست.
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا می توانید اظهارنامه ارسال نمایید درصورتی که وجه چک را برنگرداندند دادخواست تقدیم نمایید.

باسلام، ابتدا نسبت به ارسال اظهارنامه اقدام کنید و چنانچه چک را بهذشما تحویل ندادن می توانید دادخواست مطرح کنید

هر اقدامی نیازمند دلیل است در صورتی که چک بنام شما باشد میتوانید بعنوان دارنده برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید
ضمنا اگر وجه چک را نیز داده اید نهایتا اگر مستندات واریز دارید قابل مطالبه است

اظهارنامه ارسال کنید و در صورت تمکین نکردن شکایت خیانت در امانت مطرح کنید.