آیا میتوانم رضایتم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۹ #31039697

من در تصادف با موتور سیکلت پایم آسیب دید ولی در همان روز نفهمیدم و به اصرار او در همان روز رضایت دادم و الان پایم ترک برداشته.
آیا من می توانم از او شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر

با سلام و احترام
اگر رضایت بی قید وشرط داده باشید نمی توانید مجددا شکایت نمایید

اگر رضایت بدون شرط کرده اید امکان رجوع ندارید

سلام اگر رضایت شما به صورت کلی و تام و بدون شرط بوده حق رجوع ندارید .

با سلام و احترام
در ماده ۱۰۱ قانون مجازات اسلامی عدول از گذشت را ممنوع کرده است
ماده ۱۰۱- گذشت باید منجز باشد و به گذشت مشروط و معلق درصورتی ترتیب اثر داده می شود که آن شرط یا معلق علیه تحقق یافته باشد. همچنین عدول از گذشت، مسموع نیست.
اما دقت بفرمایید شما نسبت به صدمه ای گذشت کرده اید که از وجود آن بی اطلاع بوده اید یا بعدا حادث شده است به همین علت عقیده دارم با تقدیم شکایت کیفری پیگیری بفرمایید و ان شالله نتیجه خواهید گرفت

چون‌رضایت دادید نمی توانید شکایت کنید