چگونه میتوانیم استعلام دارایی پدر مرحوم را بگیریم و تمام اسناد دارایی را بدست بیاوریم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۵۵۶ #31029715

با سلام پدر همسر بنده ۱ سال هست که فوت شدن دارایی ایشان یک کارخانه واقع در احمد آباد مستوفی به متراژ ۱۱۰۰۰ متر که به دلیل بدهی بانکی به مزایده میرسه و ملکیت پاساژ در منطقه ۱۵ خرداد تهران که متراژ آن را نمیدانیم و ۲۰ درصد از سهام پرورش ماهی شهرستان جویبار میباشد که همسر بنده هیچ اقدام قانونی تا به امروز برای دریافت سهم خود نکرده البته در مورد کارخانه از طریق دادگاه پیگیری میکند ولی میخواستم بدونم چگونه باید درخواست را شروع کرد ممنون

مشاوره حقوقی حصروراثت
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا گواهی حصر وراثت بگیرند و بعد درخواست تحریر ترکه بدهند.

بادرودوسلام دادخواست تحریرترکه تقدیم وتنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

سلام
درخواست تحریر ترکه و استعلام ماترک را بدهید.

دادخواست تحریر ترکه بدهید و تقاضای استعلام کنید

می توانید درخواست تحریر ترکه مطرح کنید و از طریق استعلام از مبادی ذیربط می توانید مطلع شوید

از طریق مطالبه مهریه نیز می توانید با ارائه کد ملی پدرشوهرتان و استعلام سهم الارث همسرتان از پدرش استعلام بگیرید .

۱.انحصار وراثت کنید
۲.تحریر ترکه متوفی
۳.استعلام از مراجع مربوطه