کاری میشه کرد برا گرفتن پول؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۴ #31013870

سلام وقت بخیر
چند روز پیش توی اینستاگرام توی یک پیج فروش کیف و کفش.. برا مادرم کفش سفارش دادم... بعد ۵ روز اومدم دیدم همان پیج بسته شده و کلا کلاهبرداری بوده... تنها چیزی ک دستمه شماره کارت و اسم طرفه....

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. می‌توانید به استناد فیش های واریزی از هر یکی از روش های زیر اقدام کنید :
دادخواست استرداد وجه
شکایت کیفری کلاهبرداری (غبراینترنتی)

باسلام
مستند به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام،امکان شکایت کلاهبرداری و یا ثبت دادخواست حقوقی مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی به استناد پرینت واریزی و دیگر مستندات متصور است.

با سلام
با مراجعه حضوری به دادسرای جرایم رایانه ای یا ثبت شکواییه کلاهبرداری و درخواست صدور دستور موقت ناظر به مسدودی حساب موضوع را پیگیری کنید