چه طور ممکن است شخصی را که مرتکب جرمی نشده است محکوم کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۸ #31001168

مادر زنم به دروغ از من به اتهام تهدید وتخریب واخاذی شکایت کرده است. کلانتری احضارم کرد.در کلانتری گفتم که تمام این اتهامات دروغ وتهمت هست وچون زنم را طلاق نمی دهم این شکایت از من کرده است.یک ماه بعد از دادیاری ابلاغیه آمد که در دادیاری حاضر شوم آنجا هم رفتم وگفتم که تمام این اتهامات دروغ وتهمت هست چون زنم طلاق نمی دهم این شکایت رو مادر زنم از من کرده است.امروز پیام اومد از قوه فضاییه که قرار نهایی صادر شد.به سایت قوه قضایی مراجعه کردم در قسمت روال پرونده نوشته جلب به دادرسی صادر شد.ولی رای برای من ابلاغ نشده است.چه طور ممکنه کسی که کاری نکرده محکوم بشه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بهتراست مدارک ودلایلی تهیه کنید که برخلاف گفته های شهودی که برعلیه شما شهادت دادند را اثبات کند مثلا تاریخ وزمانی که اعلام شده مرتکب جرم شدید اگر ثابت کنید که درآن زمان آنجا نبودید تبرئه میشید و ؟آن وقت میتوانید اعاده حیثیت کنید

باسلام
جلب به دادرسی حکم محکومیت نیست بلکه پرونده از دادسرا رفته دادگاه نزد قاضی تا وی حکم صادرکند.بنظر میرسد در این پرونده حتما شهود وجود دارد با دفاعیات موجه در جلسه دادگاه و سوال ازشهود میتوانید حکم برائت بگیرید

قرار جلب به دادرسی هر چند پایه اولیه محکومیت در دادسراست ولی به معنای محکومیت قطعی شما نیست اگر دادگاه دفاعیات شما را موجه بداند برائت شما صادر خواهد کرد.

اولا شما محکوم نشده و تازه جلب به دادرسی شده اید و در نتیجه رسیده شوید تازه حرف های طرفین شنیده می شود و قاضی حکم نهایی را صادر می کند در ضمن باید این نکته را به شما یاد آور شوم که در صورتی که شما خودتون حضور نداشته باشید تنها در صورتی که حکم بر علیه شما صادر می‌شود که طرف مقابلتان دو شاهد داشته باشد

هنوز که محکوم نشدید . پرونده ارسال میشود به دادگاه و دردادگاه جلسه رسیدگی برگزار میشود