به نظر شما اعتراض من ترتیب اثر داده می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۷ #30957976

با سلام در خصوص سوالی که قبلا مطرح کرده بودم.
(من یک خواستگار داشتم که بعد از اینکه جواب رد بهش دادم شروع کرد به ایجاد مزاحمت و یکبار اومد درب منزل مون که سریعا مامور کلانتری اومد و صورتجلسه کرد و تایید کرد که این فرد مزاحمت ایجاد کرد چندین ماه متوالی مزاحمت تلفنی ایجاد کرد تهدید به آتش کشیدن منزل کرد و فحش های ناموسی خیلی بدی داد که تمام صداهای ضبط شده به همراه صورتجلسه کلانتری رو طی شکایتی که ازش کردم تحویل دادگاه دادم قاضی حتی دستور داد تمام پرینت تماس هاش رو از مخابرات گرفتند، حتی فرد مزاحم به محل کار من اومد و اونجا هم فرد رو تحویل حراست دادم و صورتجلسه شد حالا برای این فرد متهم، قرار جلب به دادرسی و منع تعقیب صادر شده طبق ماده ۶۰۸ و ۶۶۹ و ۶۴۱ )
حکم دادگاه برای من ابلاغ نشده بود و خودم به دادگاه مراجعه کردم و برگه ابلاغیه رو دریافت کردم و تیتر ابلاغیه این بود "قرار جلب به دادرسی و منع تعقیب".

در پاراگراف اول ابلاغیه نوشته شده بود هر سه نفر طبق ماده ۶۰۸ و ۶۶۹ و ۶۴۱ متهم شدند. اما در پاراگراف دوم نوشته شده بود که در خصوص تخریب و ورود به عنف به منزل شاهدی معرفی نشده در حالیکه پدرم به عنوان شاهد شهادت داده بود و حتی صورتجلسه کلانتری هم موجود است.
و به همین دلیل من اعتراض زدم و نوشتم که صورتجلسه کلانتری گواه بر این موضوع است که متهمان قصد تخریب و ورود به عنف به منزل را داشته اند (چون در منزل ما حتی صدمه دیده چون کوبیده بود به در) و تمام پرینت های مزاحمت های تلفنی و پیامکی چند روز اخیر متهم را هم ضمیمه کردم و در متن اعتراض عنوان کردم که متهم هنوز داره به مزاحمت های تلفنی و پیامکی خود ادامه می دهد. چون قرار منع تعقیب برای همچین فردی که داره به مزاحمت هاش ادامه می ده منطقی نیست.
حالا به نظرتون اعتراض من ترتیب اثر داده می شه؟
تمام تماس ها و پیامک هاش در گوشیم تا تاریخ امروز موجود است.
آیا به نظر تون اینکه اعتراض زدم خوب هست؟
آیا ممکن هست چون این سه نفر هنوز به مزاحمت های تلفنی و پیامکی خود ادامه می دهند قرار منع تعقیب رو برای این سه نفر حذف کنند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شاهد ( پدر ) + صورتجلسه کلانتری که به آن استناد کردید ، قابل قبول

باسلام
صورتجلسه کلانتری قید شده درب تخریب شده ولی اینکه توسط چه کسانی بوده مشخص نیست شهادت پدرتان قابل قبول نیست پیامک بعنوان اماره قابل قبول است واینکه آنرا قبول کند و قرار رانقض کند یا نه. بستگی به تحقیقات پرونده و نظر قاضی محترم دارد لذا نمیتوان گفت حتما قرارنقض خواهد شد