میتونیم دوباره به هم رجوع کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۲ #30942024

باسلام
بنده و خانمم بصورت توافقی از هم جدا شدیم.ولی خوشبختانه خانم بنده خیلی زود پشیمون شده از جدایی و قصد رجوع مجدد داریم.درخواست طلاق توافقی هم از طرف خانم بنده بوده و تمام کارهای اداری رو ایشون انجام دادن و بنده هم همراهی کردم ایشون رو.سوال بنده اینه:
چند روز پس از طلاق میتونیم دوباره به هم رجوع کنیم؟
لازم به ذکر که قبل از جدایی،نزدیکی هم داشتیم.
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر طلاق از نوع بائن باشد نمی توانید رجوع فرمایید و به نکاح مجدد نیاز است.

درود
چنانچه طلاق رجعی باشد در زمان عده میتوانید رجوع کنید در غیر اینصورت (طلاق بائن) میبایست نسبت به جاری شدن مجدد صیغه نکاح اقدام بفرمایید.
پیروز باشید.

سلام و عرض ادب در صورتی که طلاق رجعی باشد ،درمدت عده می توانید رجوع نمایید ، در غیر اینصورت بایددمجدد نسبت به انعقاد عقد نکاح اقدام بفرمایید
نکته : مدت عده یعنی سه ماه و ده روز از تاریخ جاری شدن صیغه طلاق است.
موفق باشید
یااااعلی

سلام
چنانچه طلاق رجعی است ،درمدت عده می توانید رجوع نمایید والا می بایست مجدد نسبت به انعقاد عقد نکاح اقدام بفرمایید

باسلام ،اگر طلاق رجعی باشد در سه طهر میتوانید رجوع کنید واگر بائن باشد دوباره صیغه خوانده شود

با سلام
نوع طلاق شما چیست ؟ رجعی یا بائن ؟
اگر رجعی باشد زوج حق رجوع وجود خواهد داشت
یکی از آثار طلاق رجعی، بقای زوجیت در ایام عده است و در این ایام، کما فی السابق، هر تکلیفی و حقی ما بین طرفین بوده که مخل اصل طلاق نباشد، قابلیت اجرایی دارد.
در طلاق رجعی، نفقه زن در ایام عده، بر عهده‌ی شوهر است

البته اگر صیغه طلاق در طهر مواقعه (یعنی بعد از اتمام اخرین عادت ماهیانه همسر با ایشون نزدیکی داشته باشید) واقع شده باشد، اساسا طلاق باطل است.