بدون هماهنگی اقدام به ثبت سند به صورت جعلی نمودند، چگونه آنرا پس بگیریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۱ #30849280

با عرض سلام و خسته نباشید یه قطعه زمین در روستا داشتیم که یکی از وابستگانمون اومد و زمین از ما خواستن واسع رآه اندازی یه فروشندگی گازوییل شخصی که بعدا بدون هماهنگی اقدام به ثپت سند به صورت جعلی نمودند و به فروش رساندن و ما حالا شاخی هستیم مخواهیم پس بگیرم امکانش هست به ما برسه چند درصد شانس داریم ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان فروش مال غیر میتوان طرح شکایت کرد

باید فروش مال غیر شکایت کنید و درخواست ابطال سند رو هم از دادگاه حقوقی بخاهید.
امکان برگشت زمین با توجه به اظهارات شما وجود داره
ولی نیازمند دفاع قضایی میباشد

با سلام قابل پیگیری می باشد، لکن مواردی چون دارا بودن سند ( اعم از عادی و یا رسمی )، ممهور بودن به مهر و تائیدیه دفتر شورای روستا ، داشتن شهود و انجام فعالیت در زمین مذکور در گذشته توسط شما، بررسی ثبت بودن زمین در دفتر شورای روستایی ،در رسیدن به نتیجه کمک شایانی خواهد کرد. قطعا هر ملکی با دارا بودن سند معامله می شود و وابستگان شما هم با داشتن سند ملک را معامله کرده اند. لذا باید تاریخ سند شما و سند وابستگانتان از این لحاظ که کدام قدیمی تر و دارای اعتبار بیشتری است و محل تنظیم اسناد یا قولنامه و دارا بودن امضا شاهدان بررسی شود.