وصیت نامه پدربزرگم مفقود شده است،آیا استشهادیه از اطرافیان،مدرک کافی برای احقاق حقمان میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۸ #30818512

یک باب خانه قدیمی که ما هم اکنون در آن ساکنیم توسط پدر بزرگ بنده به پدر و عمه من بخشیده میشود و در وصیت نامه هم انگار ذکر میشود ولی بصورت لسانی به بقیه فرزندان و حتی چند تن از همسایگان قدیمی هم گفته میشود ولی بعد از فوت از ۵۰صفحه وصیت نامه، ۲۰ صفحه از وسط آن نبود، که بعدها متوجه شدیم اموال بسیار دیگری بوده که هنوز هم مقداری را در اختیار و درحال فروش داریم ‌ولی وقتی اقدام به انحصار وراثت کردیم، دیدیم که خانه مورد بحث هم در ماترک آمده و فرزندان چند تا از عموهای من که فوت شده اند میگویند ما سهممان را از خانه میخواهیم و الان چون خانه گران شده همه چیز را زیر پا گذاشته اند وگرنه بارها پدران و یا بزرگان فامیل این مسئله را مطرح کرده بودند، حتی چندتن از همسایگان که مورد اعتماد مسجد از ضمائم داران خانه خدا هستند هم گفتند ما شهادت میدهیم و امضا و اقرار به چیزی که شنیده ایم میکنیم.
حال میخواهم بدانم استشهادی با گهر مسجد محل وهمسایه ها میتواند برای احقاق حق من، پدر و مادر پیرم، مفید واقع شود واز کجا باید شروع بکنم؟
باتشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی اثبات وقوع هبه نمایید .و شهادت شهود دلیل است و بنفعتان میشود

حال میخواهم بدانم استشهادی با گهر مسجد محل وهمسایه ها میتواند برای احقاق حق من، پدر و مادر پیرم، مفید واقع شود
بله می تواند

واز کجا باید شروع بکنم؟
شما باید به طرفیت تمامی وراث دادخواست اثبات ملکیت مطرح کنید
و با ارائه شاهد اثبات کنید ملک مزبور در زمان حیات پدر بزرگ به شما هبه شده است
موفق باشید

سلام اگر خانه قبل از فوت پدربزرگ به پدر شما هبه شده ، باید با معرفی شهود به دادگاه دادخواست اثبات وقوع هبه شفاهی و اثبات مالکیت علیه بقیه ورثه مطرح گردد .