این شکایت رو به شعبه تجدید نظر ببریم بهتر است و پرونده دوباره قابل بررسی هست و مجددا رای تغییر می‌کنه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۶۲ #30810425

سلام..شکایتی کردم برای مزاحمت تلفنی و پیامکی و فحاشی که رای دادگاه بر ۲ملیون وجه نقد شد الان پرونده رفته برای تجدید نظر و این فرد دوباره شروع کرده تماس گرفتن و پیام دادن برای شوهرم که دوباره ما شکایت جداگانه ای کردیم...

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام به پرونده ها جداگانه رسیدگی میشود.

سلام بزارید رای اول قطعی بشه بعد مجددا شکایت کنید تا مشمول مقررات تکرار جرم بشه ...

در شعبه تجدیدنظر نمی‌توانید شکایت جدیدی طرح کنید و باید جداگانه شکایت کنید.

سلام باید شکایت جداگانه مطرح کنید و اگر اشیشان تحدیدنظرخواهی کرده است نسخه ای شکواییه جدید را به دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید تا اغماضی قائل نشوند

با درود جداگانه اقدام نمایید.

باید جداگانه شکایت مطرح نمایید

با سلام جداگانه پیگیری کنید