اگه من قبول نکنم به تعهد دادن محکوم میشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۹ #30789425

سلام من چند روز بعد دادگاه عدم تمکین هست که خانومم مدعی هستش که باید تعهدی منی بر نزدن ایشون بدم با توجه به اینکه من تا حالا به ایشون دست هم نزدم ایا دادگاه میتونه منو مجبور به این کار کنه اگه من قبول نکنم به تعهد دادن محکوم میشم تو تمکین خانومم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
همسر شما باید برای ادعای خودش علیه شما مدارک ارائه دهد و چنین امری را اثبات کند در غیر این صورت شما اجباری برای دادن تعهد ندارید.

در صورت ادعای عدم امنیت جانی از سوی زوجه ، وی باید موضوع را اثبات نماید لذا اجبار شما امکان نخواهد اشت

سلام . امکان اجبار شما وجود ندارد ایشان برای نداشتن امنیت جانی و اذیت و آزار توسط شما باید دلیل ارائه کنند

با سلام
خیر هیچ فردی نمیتواند شما را وادار به ارایه تعهد نماید مگر اینکه ادعای زوج صحت داشته باشد و شما نیز با رضایت خویش جهت ارایه تعهد اقدام نمایید
زوجه برای ادعای ضرب و جرح از سوی شما بایستی ادله ای یا شهودی ارایه نماید و بدون مدرک نمیتواند شما را محکوم نماید