جهت شکایت از فروشنده به الزام تعویض پلاک و سند زدن چه مدارکی لازم است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۶ #30760537

خسته نباشید بنده یه خودرو از شخصی خریدم که سندش بنام کس دیگه و همچنین پلاکشم به اسم شخص سومی هست یعنی فروشنده نه سند بنامشه و نه پلاک ولی اصل سند و برگ سبز رو داره. صاحب سند مشکلی جهت سند زدن نداره و حاضره سند بزنه ولی چون پلاک بنام کس دیگه ای هست اون شخص باید برای وکالت تعویض پلاک بیاد. ولی صاحب پلاک چند ماهی هست کوتاهی میکنه و هر چی زنگ میزنم برا تعویض پلاک امروز و فردا میکنه. میخواستم لطفا بفرمایید که آیا من میتونیم صاحب پلاک رو ملزم به انجام تعویض پلاک کنم و اگه راهی هست چه مدارکی جهت این کار لازم دارم. من فقط قولنامه و کارت و بیمه و معاینه ماشین دستم هست. برگ سبز و اصل سند دست فروشنده میباشد. در واقع صاحب سند ماشینو فروخته به نفر دوم و نفر دوم فقط تعویض پلاک کرده و فروخته به نفر سوم و نفر سوم هم فروخته به من. ممنونم از شما بخاطر جوابگویی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شما میبایست از فروشنده خود و ایادی قبلی در صورت وجود شکایت نمایید

دوست عزیز باسلام و احترام
تقدیم دادخواست الزام به انتقال باید از طریق فروشنده ای که خودرو را به شما فروخته صورت گیرد و چون نسبت به آن شخص ثالث محسوب می شوید. پیشنهاد این است فروشنده طرف خود را مجاب به الزام نمایید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام