مراحل طلاق توافقی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۷ #30759918

طلاق توافقی چگونه است و روند ان را میخاستم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.اول اینکه اگر اختلافی در خصوص مهریه، نفقه، جهیزیه و حضانت فرزندان باشد، یا یکی از زوجین ناراضی باشد امکان صدور رای توافقی وجود ندارد.پس از توافق زن و شوهر، بایدبه یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنند. دادخواست طلاق توافقی را ثبت کنند.برای ثبت دادخواست، اصل عقدنامه ، شناسنامه زوجین و کپی کارت ملی ایشان نیاز است. با پرداخت هزینه دادرسی و امضا الکترونیک زن و شوهر دادخواست ثبت می شود. بعد ازدویا سه روز وقت رسیدگز بصورت پیامک با زوجین اعلام می گرددودادگاه، زوجین را به واحد مشاوره که معمولا در همان مجتمع قضایی مستقر است، معرفی می کند. بعد از صدور گواهی عدم امکان سازش معمولازوجین ذیل رای می نویسند که اعتراضی ندارند و حق تجدید نظر و فرجام خواهی را از خود ساقط می نمایند.پس از اخذ رای نوبت به ثبت طلاق و مراجعه به یکی از دفاتر رسمی طلاق است.برای ثبت طلاق حضور زوجین الزامی است و زوجه باید آزمایش عدم بارداری از یکی از آزمایشگاه ها اخذ نماید و به دفترخانه تحویل دهد.پس از امضا دفاتر طلاق و اجرای صیغه طلاق، اصل عقدنامه به سردفتر تحویل داده می شود و طردفتربا امضا و مهر شناسنامه ها، همان روز یا ظرف چند روز بعدطلاق نامه را تحویل زوجه می دهد.

سلام طرفین درخصوص حقوق زوجه و فرزندان با یکدیگر توافق می کنند مشاوره می روند ودادخواست طلاق توافقی مطرح می نمایند دادگاه رسیدگی می کند و گواهی عدم امکان سازش صادر می کند وظرف ۳ماه باید جهت ثبت طلاق واجرای صیغه طلاق اقدام نمایند