پیدا کردن یک ضارب فراری و اینکه از ایران رفته یا نه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۵ #30754461

سلام سال ۹۴ یه نفر آدم مست توی اتوبان با یه زن و شوهر موتور سوار درگیر شده بود که بعد از اینکه اون موتور سوارا رفتن من وشوهرم و با اون قبلی اشتباه گرفت و با قفل فرمون زد به کمرم و مهره کمرم شکست و دادگاه ۰.۱ دیه رو برام بریدن. ولی اون آقا فقط روز اول بازداشت بود و با قید وثیقه اومد بیرون و از اون روز تا الان پیداش نشد . یه سری از دوستاش می گن از ایران رفته .هیچ چیزی هم به نامش نیست .با ائن ضربه ای که به کمرم زده هنوز که هنوزه از کمردرد خوابم نمی بره و مشکلات دیکگه ای هم به خاطر اون ضربه برام بوجود اومده تنها کاری که لطف کرد انجام داد ممنوع الخروج کرد اون آقا رو و مبلغ ۷ میلیون که به عنوان قرار صادر شده بود اون هم در ۱۰ قسط به من داده شد که از حقوقو ضامن کم شد و به من داده شد. الان چیکار میتونم بکنم تا حقمو بگیرم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواه محترم متاسفانه صرف نظر از اینکه ضارب متواری می باشد و از کشور خارج شده است در توضیحات تان مشخص نکردید که مقدار دیه در حکم صادره چقدر می باشد بنا به اظهارات تان بخشی از آن توسط کفیل ایشان پرداخت شده برابر قرار صادره، نظر به اینکه دیه یوم به نرخ سال تادیه محاسبه می گردد لذا در صورتی دستگیری محکوم علیه مکلف به پرداخت دیه شما به نرخ سال تادیه می باشد از طریق اجرای احکام کیفری در رابطه با خروج از کشور و پیگیری پرونده تان می توانید اقدام قانونی مبذول فرمائید

اگر با وثیقه از بازداشت بیرون آمده ک وثیقه فروخته می‌شود و دیه شما جبران میشه. اگر میزان دیه شما خیلی بالاتر از میزان وثیقه بوده و بازپرس قرار مناسبی صادر نکرده باشد میتوانید در دادسرای عالی انتظامی قضات از وی شکایت کنید. همچنین از ایشان مطالبه خسارات وارده رابنمایید

از طریق وثیقه گذار میتوانید به حقوق خود برسید

باسلام
اگر ضارب از کشور خارج شده باشد در حقیقت امکان دسترسی به ایشان وجود نخواهد داشت مکر اینکه خود ضارب به کشور باز گردد

با سلام
منظور شما الان گرفتن دیه هست ؟؟ شما میتوانید دوباره علیه اون اقا شکایت کنید حکم جلبش رو بگیرید اگر مشخصاتی دارید ازش به دادگاه معرفی کنید یا از طریق پلیس اقدام به دستگیری می کنند ودوباره پرونده های پزشکی قانونی را ضمیمه ی پرونده می کنید