امکان برگشت بیعانه و مسدود شدن کانال وجود داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۷۶ #30746050

سلام و وقت بخیر.بنده تیرماه امسال مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به عنوان بیعانه خرید کولر به کارت شخصی که کانال تلگرامی فروش لوازم خانگی در بندر گناوه داره واریز کردم و بخاطر مشکلات داخلی خودشون،از اون تاریخ نه جنسی تحویل گرفتم و نه بیعانه مو پس دادن.مدارک من پرینت واریز وجه و تصویر چت با افراد کانال که برگشت بیعانه رو امروز و فردا کردن، هستش.چند شماره موبایل دائمی و اعتباری از فروشنده و کارکنانش و یک آدرس حدودی از انبارشون دارم. آیا با توجه به فیلتر بودن تلگرام،بعد از ثبت شکایت قضایی،امکان برگشت بیعانه و مسدود شدن کانال وجود داره؟و با توجه به میزان مبلغ پرداختی من و هزینه های دادرسی و دفتر ارائه خدمات قضایی که مبلغش فعلا مشخص نیست،آیا ارزش مالی و صرف وقت برای پیگیری شکایت وجود داره؟پیشاپیش ممنون از پاسخگویی شما.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله امکان شکایت هم کیفری تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی و هم با توجه به پرینت واریزی و مدارک دیگر دادخواست مطالبه وجه قابل طرح و پیگیری است.

با سلام باید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی میتوانید شکایت کنید

با عنوان کلاهبرداری اینترنتی میتوانید شکایت خود را طرح کنید

سلام ولی تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی میتوانید شکایت کنید

باسلام امکان مسدودسازی قانونی خیر
ولی تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی میتوانید شکایت کنید
مطالبه وجه هم متصور است لیکن با توجه به مبلغ توجیه ندارد

سلام. حسابشان را ک نمیتوانید مسدود کنید امابعنوان کلاهبردار قابل پیگیری است

با درود قابل شکایت و پیگیری است