اگر سند عرصه و اعیان قابل صدور نباشد، می توان فقط درخواست سند اعیان نمود و در اینصورت ارزش مغازه و شرایط فروش آن به چه صورت خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۱۳ #30668002

سلام. پدرم زمینی فاقد سند را در سال ۱۳۳۱ از فردی خریداری کرده و در کل عرصه دو طبقه مغازه ساخته که تا به امروز طبقه فوقانی توسط ایشان و اینجانب استفاده شده است و طبقه زیرین نیز به صورت سرقفلی واگذار شده است. مبایعه نامه دستنویس سال ۱۳۳۱ موجود است. همچنین قرارداد واگذاری ساخت مغازه توسط بنیاد پهلوی مربوط به همان سال نیز به نام پدرم صادر شده است. حال که برای سند اقدام کرده ام، اداره ثبت اعلام کرده که فرد دیگری مدارکی مبنی بر مالکیت زمین مغازه ارائه کرده که مربوط به سال ۱۳۴۸ می باشد و بر اساس همین مدرک، درخواست صدور سند اینجانب را علیرغم وجود مبایعه نامه دستنویس سال ۱۳۳۱ و قرارداد بنیاد پهلوی، رد کرده است. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بستگی به مفاد قرارداد دارد

بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد ...

سلام
اسناد می بایست بررسی گردد

با سلام بهتر است اسناد جهت بررسی دقیق تر به رویت یکی از همکاران سایت برسد.

سلام اظهار نظر اصولی منوط به بررسی مدارک شماست

مدارک شما و مدارک موجود در پرونده ثبتی ملک بابت تقدم و تاخر و سایر جوانب امر باید بررسی گردد

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید