آیا تقاضای فروش ماشین همسرم که به نام برادرش است،به علت چک برگشتی اش،معامله ی صوری است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۵۶ #30631288

آیا اینکه ماشین برای همسرم است، ولی به نام برادرش سند خورده و حالا که چک برگشتی دارد، ما میخواهیم ماشین را فروخته و تعویض کنیم معامله صوری شناخته می شود؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلیل و مدرکی دال براینکه ماشین برای همسرتون هست و فقط سند بنام برادرش است داشته باشید که محکمه پسند باشد می شود با رای دادگه منتقل کرد البته باید پس از پذیرش مدارک شما الزام به انتقال سند را بصورت رسمی از دادگاه بخواهید ، ولی بدون دلیل و ندرک چون سند رسمی بنام برادر خانمتون هست ممکن نیست

اگر چک برگشتی از حساب همسرتان باشد و خودرو به نام برادر همسرتان باشد، فروش خودرو ارتباطی به موضوع نداشته لذا منع قانونی ندارد.
ولی چنانچه چک برگشتی از حساب برادر همسرتان باشد و خودرو نیز بنام وی باشد ، در صورت وجود دعوی حقوقی مبنی بر مطالبه وجه چنانچه خودرو را بفروش برسانید ، معامله به قصد فرار از دین می باشد ، و وصف کیفری دارد.

باتوجه به توضیح شما . معامله صوری محسوب نمی شود

بهرحال مالک ماشین برادرخانم شما میباشد و این ادعا که شما میگویید برای دادگاه قابل استناد نیست و معامله آن فرار از پرداخت دین است برای برادرهمسرتان .