نمیتونم پرداخت کنم؛ جرم من چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #30628556

سلام.من جعل کسری اقساط کردم و وام گرفتم الان نمیتونم پرداخت کنم. جرم من چقد زندانی دارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما اقدام به جعل مدارک نموده اید و نیز از این سند مجعول استفاده نموده اید پس در حقیقت دو جرم محسوب میشود
مطابق قانون مجازات اسلامی، اگر کسی بداند که یک سند جعلی است و با علم به جعلی بودن، از آن سند و نوشته استفاده کند، مرتکب جرم استفاده از سند مجعول شده است. در این حال اگر سند جعلی و ساختگی مورد استفاده، سند رسمی باشد، مرتکب به ۶ ماه تا سه سال حبس یا سه تا هجده میلیون ریال جزای نقدی و اگر غیررسمی باشد، به ۶ ماه تا دو سال حبس یا سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد. نکته قابل توجه این است که جرم استفاده از سند مجعول، جرمی مستقل از جرم جعل است و اگر یک نفر سندی را جعل و سپس از آن استفاده کند، به مجازات هر دو عمل محکوم می‌شود.

شما مرتکب دو جرم «جعل» و «استفاده از سند مجعول» شده اید که ۲ سال حبس در پی دارد .