قوانین ارث چگونه است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۸۷۵ #30625012

اگر مردی فوت شود فقط ۱ زن و یک مادر و خواهر و برادر داشته باشد تقسیم ورثه چگونه است؟

مشاوره حقوقی ارث
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام

خواهر و برادر ارث نمیبرند

زن یک چهارم اموال و بقیه به مادر میرسد( سه چهارم)

با سلام
چون وارث طبقه اول زنده است (مادرشان)پس برادر و خواهر ارث نمی برند
همسر متوفی یک چهارم ماترک ارث میبرند و مابقی ترکه به مادر متوفی ارث میرسد.
پیروز باشید

سلام زن می تواند اول مهریه خود را بردارد و بعد اگر مالی باقی ماند زن یک چهارم و الباقی مادر

با سلام
فقط همسر و مادر ارث می برد و خواهر برادر با وجود مادر ارث نمی برد

بااحترام
تا طبقه اول وجود دارد طبقه دوم نمیبرد سه چهام مادر و یک چهارم همسر ارث میبرند

سلام همسر و مادر ایشان ارث میبرد همسر یک چهارم و مادر مابقی ارثیه یعنی سه چهارم

با وجود مادر متوفی به برادر و خواهرش ارث نمی رسد یک چهارم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول سهم همسر و الباقی به مادرش ارث میرسد.