میخوام برا عقدم همچین مهریه ای بگذارم امکانش هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۶۶ #30624481

سلام و عرض ادبت بنده دختری ۲۱ ساله هستم و میخوام عقد کنم و مهریمم میخوام یک دسته گل رز ژولیت باشه که گرانترین گل رز دنیا هست میخواستم بدونم تو ایران این حکم قابل اجرا هست یا نه

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ولی اگر بخواهید مطالبه نمایید قیمت و ارزش ان قابل دریافت می شود اگر این نوع رز در ایران موجود نباشد توصیه می شود در خصوص مهریه مطابق عرف عمل نمایید

می توانید در این خصوص اقدام کنید

با سلام
مهریه باید مالیت داشته باشد یعنی ارزش مالی داشته باشد اگر این گل که فرمودین قابلیت قیمت گذاری داشته باشد عرفا می توانید به عنوان مهریه انتخاب کنید

سلام
امکان پذیر میباشد

باسلام واحترام چنانچه مالیت داشته باشد امکان تعیین به عنوان مهریه وجود دارد

با درود هرچیز عقلایی که منفعت عقلانی که مالیت داشته باشد میتواند بعنوان مهریه تعیین گردد

باسلام
برابر قانون مدنی ایران هرچیزی که مالیت داشته باشد و ارزش مالی داشته باشه و قابلیت تملک داشته باشد را می توان بعنوان مهر (مهریه) قرارداد و تعیین مقدارش منوط به توافق طرفین است. در فرض سوال شما هم (در خصوص یک دسته گل رز ژولیت که هرشاخه تا ۵ میلیون دلار قیمت دارند) با رعایت شرایط بالا امکان تعیین بعنوان مهریه می باشد و در قانون فعلی محدودیتی در ارزان ترین مهریه و گرانترین آن منع و محدودیتی ندارد.